Skip to main content

Home » Stalen dokdeur op TMA Terminal Amsterdam

woensdag, 19 december 2018

STALEN DOKDEUR OP TMA TERMINAL AMSTERDAM

In december werd deze grote stalen dokdeur aan de kade van de TMA Amsterdam terminal behandeld. De dokdeur is voor een nieuwe scheepswerf van Royal van Lent – Feadship. Bij aankomst woog het gevaarte 150 ton en na bijstorting van beton woog de dokdeur 202 ton. Eerst kwam de dokdeur binnen op onze terminal d.m.v. speciaal wegtransport, dit was een uitdagende ‘operatie’. Vervolgens werd de stalen dokdeur volgestort met beton hier op de kade en werd deze uitvoerig getest in het water. Alles was goed en het eindproduct kon worden doorverladen naar scheepswerf Royal van Lent – Feadschip te Kaag (ZH). Dit laatste transport ging via het water; de dokdeur werd van de kade in het water gehesen door de drijvende bok Triton en deze voer de dokdeur verder tot aan eindbestemming. Mooi project!

TMA Logistics

GERELATEERD NIEUWS

Electrifying the Future of Logistics: TMA Logistics koopt 5 elektrische vrachtwagens voor CO2-neutrale overslag in de Antwerpse haven!

| Nieuws | No Comments
Deze week heeft TMA Logistics op containerbinnenvaartschip Ms Royaal een test gedaan met de gecontaineriseerde eConowind unit.

TMA Velsen consolidatiehub voor 24 grote haspels

| Nieuws | No Comments
Vanaf onze terminal in Velsen werden 24 grote haspels met zeekabels voor Tennet, getransporteerd naar een werkterrein op Tata Steel.

Leave a Reply