Skip to main content

Home » Electrifying the Future of Logistics: TMA Logistics koopt 5 elektrische vrachtwagens voor CO2-neutrale overslag in de Antwerpse haven!

Maandag, 21 augustus 2023

Electrifying the Future of Logistics: TMA Logistics koopt 5 elektrische vrachtwagens voor CO2-neutrale overslag in de Antwerpse haven!

TMA Logistics is verheugd de sprong richting duurzaamheid en innovatie aan te kondigen. 🌱 We hebben geïnvesteerd in een vloot van 5 geavanceerde elektrische vrachtwagens, waarvan er één toegewijd is om te dienen als pionier van CO2-neutrale overslag in de Antwerpse haven.

 

🌍 Key Highlights:

🔌 100% elektrische bediening: een van onze nieuw verworven elektrische vrachtwagens zal exclusief in de Antwerpse haven rijden, waardoor een 100% elektrische en emissievrije ervaring wordt gegarandeerd.

♻️ Vermindering van de CO2-voetafdruk: door elektrische voertuigen in ons wagenpark te integreren, zetten we ons in om de CO2-uitstoot aanzienlijk te verlagen en de weg te wijzen naar een groenere toekomst.

🚢 Efficiëntie van de haven: Onze elektrische vrachtwagen beweegt naadloos door de haven en biedt efficiënte en milieubewuste oplossingen voor overslag.

📈 Nieuwe normen stellen: TMA Logistics is er trots op een nieuwe industriestandaard te hebben gezet door de haalbaarheid en effectiviteit van elektrische voertuigen in havenactiviteiten aan te tonen.

🌱 Innovatie stimuleren: onze investering in elektrische trucks weerspiegelt onze toewijding aan innovatie, duurzaamheid en een mooiere toekomst voor de logistiek.

Ga met ons mee op deze spannende reis naar een schonere, duurzamere haven. Samen kunnen we de toekomst van overslag elektrificeren!

Lees meer over onze groene initiatieven en ontdek de mogelijkheden van de elektrische truck. Neem vandaag nog Contact us met ons op.

TMA Logistics

GERELATEERD NIEUWS

Electrifying the Future of Logistics: TMA Logistics koopt 5 elektrische vrachtwagens voor CO2-neutrale overslag in de Antwerpse haven!

| Nieuws | No Comments
Deze week heeft TMA Logistics op containerbinnenvaartschip Ms Royaal een test gedaan met de gecontaineriseerde eConowind unit.

TMA Velsen consolidatiehub voor 24 grote haspels

| Nieuws | No Comments
Vanaf onze terminal in Velsen werden 24 grote haspels met zeekabels voor Tennet, getransporteerd naar een werkterrein op Tata Steel.